Ofertare

123movies
embedgooglemap.net

OFERTĂ

pentru a primi o cotație de preț va rugăm să completați formularul sau să ne contactați telefonic sau pe email.

  DETALIILE VEHICULULUI

  ATAȘAȚI IMAGINI


  DETALIILE TALE

  PROGRAMARE

  FAQ

  Găsiți răspunsuri la cele mai frecvente întrebări

  Este recomandat să vă schimbați uleiul în fiecare an sau la fiecare 10.000 de kilometri, oricare ar fi primul. Cu toate acestea, unele dintre vehiculele mai noi necesită schimbări frecvente de ulei. Personalul nostru de serviciu util poate analiza ceea ce producătorul afirmă că este potrivit pentru vehiculul dumneavoastră.

  Producătorii vă recomandă să vă rotiți anvelopele la fiecare 25.000 de kilometri. Mai multe detalii găsiți pe pagina cu detalii despre produsul producătorului de anvelope.

  Sistemele de răcire, în special cele de pe vehiculele mai noi, sunt susceptibile să devină acide. Este important să verificați și să mențineți nivelul de pH adecvat pentru a vă asigura că vehiculul dvs. funcționează la eficiență maximă. De asemenea, este important să vă asigurați că frânele funcționează corect și că anvelopele dvs. sunt în stare bună, astfel încât vehiculul dvs. să fie pregătit pentru iarnă.

  Majoritatea producătorilor recomandă aproximativ 60.000 km, dar acest lucru variază de la vehicul la vehicul și de la producător la producător. Putem căuta ceea ce este recomandat special pentru vehiculul dvs. pentru a ne asigura că acesta rămâne întreținut corespunzător.

  Dacă martorul motorului este aprins, înseamna că vehiculul dvs.  raportează o problemă. Indicatorul luminos indică faptul că un cod de eroare a fost stocat în istoricul computerului de bord al vehiculului dvs. sau al ECM (modulul de control al motorului). Trebuie să aveți acel cod scanat și interpretat. De acolo, diagnosticul poate începe.

  Cu o întreținere adecvată, vehiculul dvs. este mai puțin probabil să se defecteze, dar este puțin probabil să nu se defecteze niciodată. A fost creat de om, deci se va defecta la un moment dat, dar scopul nostru este să găsim orice probleme și să le rezolvăm înainte de a vă lăsa pe marginea drumului.

  Sună Acum