ÎNCĂLZIRE AUXILIARA SIROCOU

ÎNCĂLZIRE AUXILIARA SIROCOU

Unele masini, in general modele mai scumpe, sunt dotate cu un sistem de incalzire auxiliara. Acest sistem incalzeste mai repede motorul sau incalzeste habitaclul atunci cand motorul e oprit. Romanii le numesc “Sirocou” si sunt o dotare destul de scumpa a masinilor moderne.

Un aparat de incalzire auxiliara are ca scop incalzirea rapida a motorului si a lichidului de racire pentru a produce aer cald in habitaclu pentru pasageri cand afara este frig. Sunt sisteme statice, care functioneaza cu programare digitala sau din telecomanda, care functioneaza si fara ca motorul sa fie pornit. Aceste sisteme se numesc sisteme “de parcare” si au nevoie de numai 5-10 minute sa aduca temperatura antigelului la cea normala. Iar soferul se poate urca deja si porni motorul cand acesta e cald.

PROGRAMARE VERIFICARE ÎNCĂLZIRE AUXILIARĂ

ALTE SERVICII OFERITE

Performanță de lungă durată, din pasiune pentru mașina ta.

Instalatia de aprindere este sistemul specific motoarelor cu aprindere prin scanteie (motoare pe benzina). Acesta are rolul de a aprinde amestecul de carburant si aer intr-un anumit moment.
Ambreiajul este componenta fără de care schimbarea treptelor de viteză nu ar fi posibilă. Ambreiajul poate fi uscat sau lichid, cel din urmă fiind scufundat într-un ulei de răcire care îi conferă silențiozitate și o utilizare lină.
Call Now Button