Despre noi

PERFORMANCE GARAGE

performanță din pasiune

PerforMance Garage este mai mult decât un service auto din Sibiu, reprezintă pasiunea noastră pentru masini. Suntem in cautare permanentă de soluții profesioniste, personalizate, care sa ii reprezinte pe clienții nostri.
Suntem o echipa tanara si dinamica in continua dezvoltare, care cauta performanta, pentru aceasta, echipa PerforMance Garage participa periodic la cursuri pentru dezvoltare profesionala care au ca scop perfecționarea in noua era auto .
Service-ul Auto PerforMance Garage din Sibiu are in dotare scule si echipamente de ultima generatie omologate de Registrul Auto Roman pentru a putea satisface nevoile clientilor, tintind a deveni unul din liderii pietei de profil.
Suntem capabili sa satisfacem orice cerință in domeniul auto , atat din punct de vedere al comercializării pieselor de schimb prin magazinul propriu cat si al montării acestora in service-ul autorizat. Clientul are marele avantaj de a beneficia de garantie pentru piese si manopera de montaj in cadrul service-ului nostru.

In Anul 2013 a inceput povestea Performance Garage, in domeniul auto,  prin deschiderea unui punct de vanzare de piese auto. Astfel a capatat experienta necesara in identificarea pieselor auto de calitate și a unui raport calitate-preț cât mai bun.

Dupa o experienta de 6 ani, in domeniul auto prin interemdiul magazinului de piese auto, datorita unui deficit al service-urilor specializate in sibiu, si datorita multor intrebari ale clientilor nostrii la care nu puteam oferi cu inima impacată un loc unde acestia sa iși poate repara mașinile cu piesele achizitionate de la noi,  am decis sa deschiderea unui service auto in Sibiu pentru a putea oferii aceasi garantie a calitatii si asumarea efectuarii unor servicii de calitate, astfel povestea Performance Garege – Service Auto Sibiu din Str. Distributiei Nr.1 A, Sibiu, a luat parte.

In anul 2020, in urma mai multor cursuri de specializare in diagnosticare auto computerizata am inceput sa oferim catre clientii noștri diagnosticari auto mult mai precise acest lucru determinand costuri mult mai mici ale reparaților auto.

Deasemenea in anul 2020, am achizitionat ultimul model de robot de schimb de ulei ale cutiilor de viteze automate, astfel am putut oferi serviciul de schimb de ulei tuturor cutiilor de viteze automate indiferent  de tipul acestiea ( DSG, ZF, CVT,  S-tronic, Multitronic, Tiptronic)

Si pe sfrarșitul anului 2020 am primit accesul de a inregistra in baza de date BMW a reparatiilor efectuate asupra masinilor apartinand grupului BMW, astfel fiecare reparatie fiind inregistrată in registrul BMW. Pastreaza masina cu un istoric curat si aceasta va avea un plus la revanzare, toate acestea cu costuri considerabil mai mici.

Alaturi de serviciile de mecanica  oferite in Sibiu, bine cunoscute in anul 2022, Performance Garage – Service Auto Multimarca a adaugat alaturi de serviciile de mecanica si intretinere auto si serviciile de Tractari Auto Sibiu si Asigurari RCA si CASCO, astfel incat clientii nostrii sa poate primi satisfactia ofertei complete cand vine de autovecicole si autoutilitare.

  • SERVICE AUTO AUTORIZAT RAR
  • PERSONAL SPECIALIZAT
  • 6 POSTURI DE LUCRU
  • ECHIPAMENTE DE ULTIMA GENERAȚIE
  • CURSURI REGULATE DE PERFECȚIONARE
  • TOATE LUCRARILE BENEFICIAZA DE GARANȚIE

SERVICE AUTO AUTORIZAT

Suntem certificați pentru a repara vehiculul dumneavoastră
Sună Acum