ÎNCĂRCARE / VERIFICARE INSTALAȚIE A/C

ÎNCĂRCARE / VERIFICARE INSTALAȚIE A/C

Când trebuie să apelezi la serviciul de încărcare cu freon?

 • Cel puțin de două ori pe an pentru a pregăti instalația de aer condiționat a mașinii pentru sezonul rece și sezonul cald.
 • Dacă simți că instalația de aer condiționat răcește foarte greu.
 • Dacă după pornirea AC-ului simți un miros neplăcut.

Etapele încărcării cu freon:

Aparatele profesionale pe care le folosim pentru aceasta operatiune, extrag freonul si uleiul din instalatia masinii, curata sistemul iar apoi videaza intreg sistemul pentru a descoperii eventuale scurgeri si a verifica etansietatea sistemului.

Urmatoarea etapa , este umplerea instalatiei de aer conditionat cu cantitatile necesare oferite de catre producatorul masinii, atat de freon cat si de ulei.

Igienizarea cu OZON

Acest aparat generează ozon. Ozonul este unul dintre cei mai eficienţi dezinfectanţi cunoscuţi, având o acţiune bactericidă la o concentraţie de 13 ug /dm3. Acţiunea bactericidă a ozonului este de aproximativ 50 de ori mai eficientă şi de 3000 de ori mai rapidă decât a clorului. Ozonul este un gaz iritant care dăunează
membranelor biologice prin reacţii ale radicalilor liberi cu componentele membranei.

Igienizarea cu Teroson

Datorită agentului de curățare cu tehnologie avansată, Teroson VR 200 igienizează instalația de climatizare a mașinii prin neutralizarea chimică a ciupercilor și a bacteriilor care se formează în locuri greu de vizitat. Se utilizează împreună cu dispozitivul de vaporizare ultrasonică Teroson ET Airco. Elimină mirosurile neplăcute cauzate de microorganisme sau factori externi, precum mirosul de tutun sau de la animalele de companie. Dezinfectează și curăță atât aerul cât și suprafețele cu care intră în contact. Se utilizează timp de 20 de minute pentru vehicule mici și 40 de minute pentru vehicule mai mari, previne dezvoltarea bacteriilor și germenilor, asigurând un aer curat pe termen lung.

Oferte incarcare și igienizare freon

 • Încărcare Freon Clasic R134A: 210 RON( în limita a 500g) sau de la 25 RON (100g)
 • *pentru autoturismele ce depăşesc limita de 500g de freon, se va adăuga 25 RON/100g freon suplimentar
 • completare Freon Clasic: 100 RON manopera (include verificarea), 30 RON ulei compresor + soluţie contrastantă UV + 25 RON/100g freon suplimentar
 • Încărcare Freon Ecologic R1234yf: 600 RON( în limita a 500g) sau de la 100 RON (100g)
 • *pentru autoturismele ce depăşesc limita de 500g de freon, se va adăuga 1 RON/1g freon suplimentar
 • completare Freon Ecologic: 150 RON manopera (include verificarea), 30 RON ulei compresor + soluţie contrastantă UV + 1 RON/1g freon suplimentar
 • igienizare sistem climatizare cu Teroson – 120 RON
 • igienizare sistem climatizare cu Ozon – 80 RON
 • *toate operaţiunile se efectuează cu aparate profesionale.
 • Atenţie: în cazul în care instalaţia de aer condiţionat prezintă scurgeri, verificarea şi reparaţia acesteia se taxează suplimentar conform normativului.

PROGRAMARE VERIFICARE SISTEMULUI A/C

ALTE SERVICII OFERITE

Performanță de lungă durată, din pasiune pentru mașina ta.

În timpul operațunii de montare sau demontare a anvelopelor, specialiștii Performance Garage se vor asigura ca atat, aspectul exterior și interior al anvelopei este într-o stare buna cât si de respectarea recomandarilor impuse de producatorul vehiculului.
Our services include transmission repair on both manual and automatic transmissions. If repair isn’t an option, we can rebuild or replace your vehicle’s transmission.
Call Now ButtonSună Acum