ÎNCĂRCARE / VERIFICARE INSTALAȚIE A/C

ÎNCĂRCARE / VERIFICARE INSTALAȚIE A/C

Când trebuie să apelezi la serviciul de încărcare cu freon?

 • Cel puțin de două ori pe an pentru a pregăti instalația de aer condiționat a mașinii pentru sezonul rece și sezonul cald.
 • Dacă simți că instalația de aer condiționat răcește foarte greu.
 • Dacă după pornirea AC-ului simți un miros neplăcut.

Etapele încărcării cu freon:

Aparatele profesionale pe care le folosim pentru aceasta operatiune, extrag freonul si uleiul din instalatia masinii, curata sistemul iar apoi videaza intreg sistemul pentru a descoperii eventuale scurgeri si a verifica etansietatea sistemului.

Urmatoarea etapa , este umplerea instalatiei de aer conditionat cu cantitatile necesare oferite de catre producatorul masinii, atat de freon cat si de ulei.

Igienizarea cu OZON

Acest aparat genereaza ozon. Ozonul este una dintre cei mai eficienti dezinfectanti cunoscute. Ozone are o actiune bactericida la o concentratie de 13 ug / dm3. Actiunea bactericida a ozonului este de aproximativ 50 de ori mai eficienta si de 3000 de ori mai rapida decat a clorului. Ozonul este un gaz iritant care dauneaza
membranelor biologice prin reactii ale radicalilor liberi cu componentele membranei.

Igienizarea cu Teroson

Datorită agentului de curățare cu tehnologie avansată, Teroson VR 200 igienizează instalația de climatizare a mașinii prin neutralizarea chimică a ciupercilor și a bacteriilor care se formează în locuri greu de vizitat. Se utilizează împreună cu dispozitivul de vaporizare ultrasonică Teroson ET Airco. Elimină mirosurile neplăcute cauzate de microorganisme sau factori externi, precum mirosul de tutun sau de la animalele de companie. Dezinfectează și curăță atât aerul cât și suprafețele cu care intră în contact. Se utilizează timp de 20 de minute pentru vehicule mici și 40 de minute pentru vehicule mai mari, previne dezvoltarea bacteriilor și germenilor, asigurând un aer curat pe termen lung.

Oferte incarcare și igienizare freon pentru luna Mai

 • Încarcare freon: 140 RON( in limita a 500g sau de la 25 RON/100g)
 • *pentru autoturisemele ce depasesc limita de 500g de freon, se va adăuga 25 RON/100g freon suplimentar
 • igienizare sistem climatizare cu Teroson – 120 RON
 • igienizare sistem climatizare cu Ozon – 80 RON
 • Încarcare freon + igienizare sistem climatizare cu Teroson – 200 RON
 • Încarcare freon + igienizare sistem climatizare cu Ozon – 150 RON
 • *toate operatiunile se efectueaza cu aparate profesionale.
 • Atentie: in cazul in care instalatia de aer conditionat prezinta scurgeri, verificarea si reparatia acesteia se taxeaza suplimentar conform normativului.

PROGRAMARE VERIFICARE SISTEMULUI A/C

ALTE SERVICII OFERITE

Performanță de lungă durată, din pasiune pentru mașina ta.

You can be confident that you'll get the correct size tires featuring durability, traction, and a comfortable ride. Visit us today, and have our technicians review and install your tires.
Servodirectia reduce forta necesara pentru manevrarea volanului, usurand astfel munca soferului si ajutand la amortizarea oscilatiilor sistemului de directie. Exista doua clase mari de mecanisme de servo: primul tip, servodirectia este amplasata separat de mecanismul de actionare al directiei, ea
Call Now Button