REGLARE GEMETRIE ROTI 3D

REGLAREA GEOMETRIEI 3D

Sau Reglarea `` Unghiurilor``

Reglarea geometriei 3D a rotilor se realizeaza prin reglarea cu aparate specializate a unghiului de cadere, a unghiului de convergenta si a unghiului de fuga in parametri recomandati de constructor:
– Unghiul de cadere este unghiul format de inclinarea rotii si perpendicualara pe sol, vedere din lateral
– Unghiul de convergenta este unghiul format de linia mediana a autovehiculului si linia mediana a rotilor, vedere de sus
– Unghiul de fuga este unghiul format intre axa pivotului si perpendiculara pe sol, vedere din lateral

În momentul când observați că mașina dvs. nu mai merge drept dacă lăsați volanul liber este foarte probabil să fie afectată geometria sistemului de direcție. În acel moment este recomandat să ajungeți la noi pentru a face o constatare și pentru a remedia problema cât mai repede posibil. Uzura asupra componentelor trenului de rulare, dar mai ales asupra anvelopelor este foarte mare.

In majoritatea cazurilor, geometria roților din față și din spate este reglată în aproximativ 30 minute. Această operațiune constă în verificarea direcției și unghiurilor anvelopelor, în funcție de specificațiile constructorului auto.

PROGRAMARE REGLARE GEOMETRIE ROTI

ALTE SERVICII OFERITE

Performanță de lungă durată, din pasiune pentru mașina ta.

Ambreiajul este componenta fără de care schimbarea treptelor de viteză nu ar fi posibilă. Ambreiajul poate fi uscat sau lichid, cel din urmă fiind scufundat într-un ulei de răcire care îi conferă silențiozitate și o utilizare lină.
Inchiderea centralizata a masinii tale este un sistem cu unde radio care controleaza incuietorile usilor prin intermediul a mai multe actuatoare.
Call Now ButtonSună Acum