SISTEM CLIMATIZARE

SISTEMUL DE CLIMATIZARE

Sistemul de climatizare este sistemul care asigura temperatura constanta dintr-un vehicul pentru confortul pasagerilor. Cele mai moderne sisteme de climatizare disponibile pe piata in momentul actual sunt sistemele de climatizare automata care afecteaza mult mai putin cresterea consumului masinii decat sistemele manuale si semiautomate.

Motivul pentru care masina consuma mai mult combustibil atunci cand aerul conditionat sau sistemul de climatizare este pornit are legatura cu faptul ca compresorul acestor sisteme foloseste puterea motorului. Dupa teste intensive realizate in Germania s-a ajuns la concluzia ca sistemele automate in care computerul instalatiei dicteaza reglarea temperaturii din habitaclu scade cu pana la 10% cresterea de consum datorata folosirii aerului conditionat in timpul mersului.

SUBANSAMBLE ALE CLIMATIZĂRII

  • Compresor clima
  • Radiator clima
  • Ventilator
  • etc.

PROGRAMARE VERIFICARE SISTEM CLIMATIZARE

ALTE SERVICII OFERITE

Performanță de lungă durată, din pasiune pentru mașina ta.

Chiar daca un stii care sunt anvelopele potrivte pentru autoturismul dumneavoastra, consultatii Performance Garage o sa ofere consultanta in alegerea celor mai bune potrivita. La Performance Garage Sibiu gasiti anvelope de vara, anvelope de iarna sau chiar si anvelope all
Uleiul este un lichid esential in motorul masinii dumneavoastra. Uleiul de motor lubrifiaza piesele motorului si impiedica supraincalzirea. Schimbarea uleiului prelungeste viata motorului.
Call Now Button