SISTEM CLIMATIZARE

SISTEMUL DE CLIMATIZARE

Sistemul de climatizare este sistemul care asigura temperatura constanta dintr-un vehicul pentru confortul pasagerilor. Cele mai moderne sisteme de climatizare disponibile pe piata in momentul actual sunt sistemele de climatizare automata care afecteaza mult mai putin cresterea consumului masinii decat sistemele manuale si semiautomate.

Motivul pentru care masina consuma mai mult combustibil atunci cand aerul conditionat sau sistemul de climatizare este pornit are legatura cu faptul ca compresorul acestor sisteme foloseste puterea motorului. Dupa teste intensive realizate in Germania s-a ajuns la concluzia ca sistemele automate in care computerul instalatiei dicteaza reglarea temperaturii din habitaclu scade cu pana la 10% cresterea de consum datorata folosirii aerului conditionat in timpul mersului.

SUBANSAMBLE ALE CLIMATIZĂRII

  • Compresor clima
  • Radiator clima
  • Ventilator
  • etc.

PROGRAMARE VERIFICARE SISTEM CLIMATIZARE

ALTE SERVICII OFERITE

Performanță de lungă durată, din pasiune pentru mașina ta.

Inchiderea centralizata a masinii tale este un sistem cu unde radio care controleaza incuietorile usilor prin intermediul a mai multe actuatoare.
În timpul operațunii de montare sau demontare a anvelopelor, specialiștii Performance Garage se vor asigura ca atat, aspectul exterior și interior al anvelopei este într-o stare buna cât si de respectarea recomandarilor impuse de producatorul vehiculului.
Call Now ButtonSună Acum