SISTEM CLIMATIZARE

SISTEMUL DE CLIMATIZARE

Sistemul de climatizare este sistemul care asigura temperatura constanta dintr-un vehicul pentru confortul pasagerilor. Cele mai moderne sisteme de climatizare disponibile pe piata in momentul actual sunt sistemele de climatizare automata care afecteaza mult mai putin cresterea consumului masinii decat sistemele manuale si semiautomate.

Motivul pentru care masina consuma mai mult combustibil atunci cand aerul conditionat sau sistemul de climatizare este pornit are legatura cu faptul ca compresorul acestor sisteme foloseste puterea motorului. Dupa teste intensive realizate in Germania s-a ajuns la concluzia ca sistemele automate in care computerul instalatiei dicteaza reglarea temperaturii din habitaclu scade cu pana la 10% cresterea de consum datorata folosirii aerului conditionat in timpul mersului.

SUBANSAMBLE ALE CLIMATIZĂRII

  • Compresor clima
  • Radiator clima
  • Ventilator
  • etc.

PROGRAMARE VERIFICARE SISTEM CLIMATIZARE

ALTE SERVICII OFERITE

Performanță de lungă durată, din pasiune pentru mașina ta.

Frana de mana este un sistem de franare diferit fata de cel principal al masinii, actionat prin apasarea pedalei de frana. Prin actionarea franei de mana actionezi un sistem separat de cabluri diferit de sistemul principal de franare, care este
cea mai bună metodă pentru menținerea într-o stare cât mai bună a jantelor este spălarea frecventă cu o soluție de săpun și apă.
Call Now Button