LA PERFORMANGE GARAGE

TOATE OPERAȚIUNILE SE EFECTUEAZĂ
LA CELE MAI ÎNALTE STANDARDE

VULCANIZARE / SERVICE ROȚI

SERVICE ROȚI

Vulcanizarea sau înlocuirea

Înţeparea sau alte deteriorări ale anvelopelor noi dau mari bătăi de cap conducatorilor auto, aceştia trebuind să găsească soluţii pentru repararea pneurilor, care, de altfel, ar mai putea fi folosite multă vreme. În special în cazul anvelopelor de generație nouă,  vulcanizarea nu se poate face „după ureche“, iar din ce in ce mai multe persoane preferă să apeleze la serviciile unei serviceuri specializate.

Producătorii vă recomandă să vă rotiți anvelopele la fiecare 25.000 de kilometri. Mai multe detalii găsiți pe pagina cu detalii despre produs, pe pagina producătorului de anvelope.

În cazul în care este vorba de înlocuirea roților cu totul ( adică jante cu tot cu anvelope) nu este necesar, însă este indicată verificarea acestora, dacă vorbim de inlocuirea strict a anvelopelor, este obligatoriu necesar intrucat odata cu schimbarea anvelopei sau chiar a rotirii acesteia pe jantă, se schimba distribuția masei anvelopei și atunci aceasta trebuie echilibrată cu o greutate egală în partea opusă 

Fie ca este o indoitură vizibilă pe janta, sau se simt vibrații in volan, janta se poate indrepta si rolui, însă doar după inspecția  acesteia de catre specialistii nostri vă putem oferi un raspuns concret.

SERVICII OFERITE

Performanță de lungă durată pentru mașina ta.

ÎNDREPTARE / ROLUIRE JANTE
VULCANIZARE ANVELOPE
MONTARE/ ECHILIBRARE ROȚI
COMERCIALIZARE ANVELOPE
ÎNTREȚINERE JANTE

OPERAŢIUNI EFECTUATE IN SERVICE-UL NOSTRU

Aruncați o privire în atelierul nostru de reparații auto de la PERFORMANCE GARAGE SIBIU

CUM SE PROCEDEAZĂ ?

Începeți prin a face o programare

Sună Acum