SISTEMUL DE UNGERE AL MOTORULUI

SISTEMUL DE UNGERE AL MOTORULUI

Uleiul este un lichid esential in motorul masinii dumneavoastra. Uleiul de motor lubrifiaza piesele motorului si impiedica supraincalzirea. Schimbarea uleiului prelungeste viata motorului.

Cu siguranta stiti ca uleiul este important pentru motorul dumneavoastra, dar probabil ca nu stiti de ce. Dupa combustibil, uleiul de motor este cel mai important lichid din vehiculul dumneavoastra.

Tinand cont de rolul covarsitor al uleiului, este important sa intelegem cum actioneaza si de ce nu trebuie niciodata sa ignorati semnalul de pe bord, care va avertizeaza ca a aparut o scurgere de ulei sau ca trebuie sa verificati uleiul.

SUBANSAMBLE ALE SISITEMULUI DE UNGERE AL MOTORULUI

Reparație, Recondiționare sau Înlocuire:

  • Pompă de Ulei
  • Baie de Ulei
  • Senzor Presiune Ulei
  • Radiator Răcire Ulei

PROGRAMARE SCHIMB ULEI MOTOR

Uleiul de motor este un produs necesar pentru orice autovehicul, iar fără acesta, mașina nu ar mai putea funcționa corespunzător.

ALTE SERVICII OFERITE

Performanță de lungă durată, din pasiune pentru mașina ta.

cea mai bună metodă pentru menținerea într-o stare cât mai bună a jantelor este spălarea frecventă cu o soluție de săpun și apă.
Fuzeta este piesa ce face legatura intre roata directoare si osia masini, aceasta avand rolul de a transfera miscarea de rotație de la axul planetar către roată.
Call Now Button