CURĂȚARE GEAMURI / FARURI

CONDUSUL ÎN DEPLINĂ SIGURANȚA

Pe timp de noapte, gradul de pericol crește, riscul de accidente fiind de trei ori mai mari decât pe timpul zilei. Pentru cei mai mulți dintre șoferi, abilitatea de percepție pentru adâncime, recunoașterea culorilor și vederea periferică sunt diminuate pe timp de noapte.

Apoi, în timpul nopții ne bazăm pe farurile mașinii și este extrem de important ca acestea să funcționeze perfect. Faza de întâlnire a unui automobil normal luminează între 30 și 60 metri, iar faza lungă poate ajunge în cele mai bune cazuri la 200 metri, însă aceasta nu poate fi folosită mereu, pentru a nu jena pe ceilalți participanți la trafic.

SUBANSAMBLE ALE SISTEMELOR DE VIZIBILITATE

  • Ștergatoare
  • Motor stergatoare parghii
  • Brațe
  • Înlocuire și Reglare faruri

PROGRAMARE SCHIMBARE ELEMENTE VIZIBILITATE

ALTE SERVICII OFERITE

Performanță de lungă durată, din pasiune pentru mașina ta.

În timpul operațunii de montare sau demontare a anvelopelor, specialiștii Performance Garage se vor asigura ca atat, aspectul exterior și interior al anvelopei este într-o stare buna cât si de respectarea recomandarilor impuse de producatorul vehiculului.
cea mai bună metodă pentru menținerea într-o stare cât mai bună a jantelor este spălarea frecventă cu o soluție de săpun și apă.
Sună Acum