ÎNCĂLZIRE

SISTEMUL DE ÎNCĂLZIRE

Cand vremea se racoreste, importanta fuctionarii corecte a sistemului de incalzire este prioritara. Comenzile sale pot fi pe bord, dar functionarea acestuia pleaca din interiorul motorului, impreuna cu sistemul sau de racire.

Intretinerea regulata a sistemului de racire nu numai ca aduce beneficii motorului, dar poate mentine radiatorul vehiculului in stare buna.

Un motor genereaza atat de multa caldura din combustie si frecare incat, daca nu este racit continuu, poate suferi daune grave. Practic, toate motoarele moderne ale vehiculelor sunt racite cu lichid, folosind apa amestecata cu antigel pentru a reduce coroziunea si a o impiedica sa inghete.

SUBANSAMBLE ALE SISTEMULUI DE ÎNCĂLZIRE

  • Radiator încalzire
  • Comanda încalzire
  • Ventilator habitaclu

PROGRAMARE VERIFICARE SISTEM ÎNCĂLZIRE

ALTE SERVICII OFERITE

Performanță de lungă durată, din pasiune pentru mașina ta.

Pe timp de noapte, gradul de pericol crește, riscul de accidente fiind de trei ori mai mari decât pe timpul zilei. Pentru cei mai mulți dintre șoferi, abilitatea de percepție pentru adâncime, recunoașterea culorilor și vederea periferică sunt diminuate pe
Inchiderea centralizata a masinii tale este un sistem cu unde radio care controleaza incuietorile usilor prin intermediul a mai multe actuatoare.
Call Now Button