ÎNCĂLZIRE

SISTEMUL DE ÎNCĂLZIRE

Cand vremea se racoreste, importanta fuctionarii corecte a sistemului de incalzire este prioritara. Comenzile sale pot fi pe bord, dar functionarea acestuia pleaca din interiorul motorului, impreuna cu sistemul sau de racire.

Intretinerea regulata a sistemului de racire nu numai ca aduce beneficii motorului, dar poate mentine radiatorul vehiculului in stare buna.

Un motor genereaza atat de multa caldura din combustie si frecare incat, daca nu este racit continuu, poate suferi daune grave. Practic, toate motoarele moderne ale vehiculelor sunt racite cu lichid, folosind apa amestecata cu antigel pentru a reduce coroziunea si a o impiedica sa inghete.

SUBANSAMBLE ALE SISTEMULUI DE ÎNCĂLZIRE

  • Radiator încalzire
  • Comanda încalzire
  • Ventilator habitaclu

PROGRAMARE VERIFICARE SISTEM ÎNCĂLZIRE

ALTE SERVICII OFERITE

Performanță de lungă durată, din pasiune pentru mașina ta.

You can be confident that you'll get the correct size tires featuring durability, traction, and a comfortable ride. Visit us today, and have our technicians review and install your tires.
Pentru a putea circula pe drumurile publice, orice autoturism trebuie să fie dotat cu anumite sisteme electronice de siguranță, menite să protejeze atât șoferul, cât și pasagerii. Totuși, deoarece persoanele care au un autoturism, pun siguranța pe primul plan, producătorii
Sună Acum