AMBREAJUL

AMBREAJUL

Indiferent de numărul cailor-putere, de starea galeriei de admisie, de performanțele sistemului de evacuare sau de modul în care se prezintă trenul de rulare, un automobil nu îți poate oferi performanțe optime fără un ansamblu ambreiaj perfect funcțional. Rolul acestui angrenaj este acela de a media fluxul de putere dintre motor și transmisie, acțiune pe care o realizează încă de la plecarea de pe loc. Ambreiajul este componenta fără de care schimbarea treptelor de viteză nu ar fi posibilă. Ambreiajul poate fi uscat sau lichid, cel din urmă fiind scufundat într-un ulei de răcire care îi conferă silențiozitate și o utilizare lină.

SUBANSAMBLE ALE AMBREAJULUI

Reparație, Recondiționare sau Înlocuire:

  • Volantă
  • Rulment Presiune
  • Pompă Ambreaj etc.

PROGRAMARE DIAGNOSTICARE AMBREAJ

ALTE SERVICII OFERITE

Performanță de lungă durată, din pasiune pentru mașina ta.

Cutia de viteze este un ansamblu de roți dințate care servește la transformarea forței și transmiterea mișcării de rotație la diferite agregate sau vehicule.
Cârligul de remorcare este unul dintre cele mai des utilizate accesorii auto, fiind util în foarte multe situații. De la montarea cutiilor de portbagaj ori a suporturilor de biciclete, la cea mai evidentă destinație a sa, cea de tractare a