CUTIA DE VITEZE / DIFERENȚIALUL

CUTIA DE VITEZE / DIFERENȚIALUL

Cutia de viteze este un ansamblu de roți dințate care servește la transformarea forței și transmiterea mișcării de rotație la diferite agregate sau vehicule.

Cutia de viteze în cadrul sistemului de transmisie al autovehiculelor îndeplinește un rol multiplu: de amplificare a cuplului motor și de lărgire a domeniului de turației a roților motrice, peste cel acordat de limitele de turație a motorului,precum și acordare a posibilității de mers înapoi și de întrerupere a lanțului cinematic al mecanismului de transmisie, pentru staționarea autovehiculului timp îndelungat cu motorul în funcțiune.

Diferențialiul este un sistem de roti cu 3 axe ce permite rularea unei roti la o viteza diferita de cealalata aflata pe aceeasi punte. Este un element de transmisie care preia puterea de la cardan si o transmite catre roti, contribuind la rotirea acestora cu viteze diferite in viraje. Acest lucru se realizeaza prin intermediul unui sistem destul de banal cu roti dintate care le ofera celor doua axe laterale care duc la roti optiunea de a se invarti cu aceeasi rotati sau cu o rotiatie diferita.

SUBANSAMBLE CUITIEI DE VITEZE / A DIFERENȚIALULUI

Reparație, Recondiționare sau Înlocuire:

  • Revizie ulei cutie viteze manuala
  • Revizie ulei cutie viteze automată
  • Suporți fixare
  • Sincroane etc.

PROGRAMARE REPARAȚII CUTIE DE VITEZE SAU DIFERENȚIAL

ALTE SERVICII OFERITE

Performanță de lungă durată, din pasiune pentru mașina ta.

Este absolut necesar să verificați starea acumultorului, având în vedere că la temperaturi scăzute capacitățile bateriei scad.O defecțiune al acestuia va aduce rapid sfârșitul bateriei
În timpul operațunii de montare sau demontare a anvelopelor, specialiștii Performance Garage se vor asigura ca atat, aspectul exterior și interior al anvelopei este într-o stare buna cât si de respectarea recomandarilor impuse de producatorul vehiculului.
Call Now ButtonSună Acum