FRÂNĂ DE MÂNĂ

FRÂNĂ DE MÂNĂ

Frâna de mână, de urgență sau de parcare?

Frana de mana sau frana de urgenta este aceeasi chestie. Frana de mana opreste vehiculul cu ajutorul placutelor de frana din spate.
Placutele sunt actionate mecanic de data asta si nu hidraulic, ca in cazul franei normale. De la frana de mana pleaca un cablu care se imparte in doua cabluri separate care actioneaza mecanic fiecare placuta in parte.
Ideea sistemului este de a oferi posibilitatea franarii de urgenta in cazul in care sistemul principal de frana nu mai functioneaza.
Frana de mana mai este cunoscuta si ca frana de parcare. Ea este actionata atunci cand parchezi masina si lasi masina pe liber, pentru ca blocheaza rotile spate si impiedica deplasarea masinii.
In cazul masinilor cu cutie automata, multe din modelele noi vin cu frana de mana sau de parcare controlata electric. Ele vin echipate cu un buton pe care nu il poti actiona in mers dupa o anumita viteza de deplasare. Scopul lui este ca atunci cand masina este in “Park” sa imobilizeze rotile spate.

SUBANSAMBLE FRÂNĂ DE MÂNĂ

Reparație, Recondiționare sau Înlocuire:

  • Cabluri frână de mână
  • Manetă acționare frâmă
  • Sistem electronic de comandă
  • etc.

PROGRAMARE FRÂNĂ DE MÂNĂ

ALTE SERVICII OFERITE

Performanță de lungă durată, din pasiune pentru mașina ta.

Buna functionare a sistemului de franare presupune...
Funcționarea oricărui motor cu ardere internă se bazează pe arderea unui amestec de aer și combustibil din cilindrii unității. Pe lângă faptul că aerul și materialul combustibil (benzină, motorină sau gaz) trebuie furnizate fiecărei butelii, este necesar un calcul precis
Call Now Button