ALTERNATORUL

ALTERNATORUL

Alternatorul este o componenta de baza in sistemul electric al masinii. Atunci cand alternatorul nu functioneaza asa cum trebuie, se poate ajunge la probleme mult mai mari. Din aceasta cauza, depistarea oricarei probleme legate de alternator trebuie realizata cat mai repede posibil. Diagnosticul trebuie pus de catre un expert din cadrul unui service auto autorizat.

Rolul sau este alimentarea cu energie electrica a masinii, proces care necesita destul de multa electricitate pentru pornirea motorului. Si alte parti ale masiniiau nevoie de aceasta putere electrica care nu poate fi sustinuta de baterie deoarece are capacitate limitata. In acelasi timp, un alternator are capacitatea de a incarca bateria atunci cand motorul este pornit.

SUBANSAMBLE ALE ALTERNATORULUI

  • Fulie Alternator
  • Regulator
  • Releu de incarcare
  • etc.

PROGRAMARE VERIFICARE ALTERNATOR

ALTE SERVICII OFERITE

Performanță de lungă durată, din pasiune pentru mașina ta.

Alignment refers to an adjustment of a vehicle's suspension, the system that connects a vehicle to its wheels. It is not an adjustment of the tires or wheels themselves.
Instalația de alimentare sau sistemul de alimentare al unui motor cu ardere internă are rolul de a alimenta cilindrii motorului cu combustibilul și aerul necesar arderii și de a evacua gazele arse. Instalația de alimentare cuprinde ansamblul organelor necesare alimentării
Call Now Button