REGLAJ FARURI

REGLAJUL FARURILOR

Farurile si pozitia acestora joaca un rol deosebit de important pentru conducerea in conditii de siguranta a autovehiculului, intrucat asigura obtinerea unui maxim de vizibilitate pe timp de noapte.

Reglarea farurilor consta in: se aseaza aparatul de reglat in fata farurilor la o inclinatie (o regasim inscrisa pe far) si la o inaltime specifica (masuram cu ruleta de la nivelul drumului pana la mijlocul farului), se porneste lumina, se verifica prin geamul aparatului de reglat pozitionarea corecta sau incorecta a fasciculului de lumina (in functie de abatere reglam sus jos sau stanga dreapta din suruburile reglajelor de far).

OPERAŢIUNE REGLARE FARURI

Reparație, Recondiționare sau Înlocuire:

  • Înlocuire becuri
  • Diagnositcare probleme electrice
  • Reglare faruri
  • Curățare faruri

PROGRAMARE REGLARE FARURI

ALTE SERVICII OFERITE

Performanță de lungă durată, din pasiune pentru mașina ta.

Mecanismul de direcție, are rolul de aschimba direcția de mers realizată prin manevrarearoților din față ale autoturismului, respectiv prin schimbarea planului de rotație al roților din față, care descriu cercuri concentrice față de un punct numit centru de viraj.
Alignment refers to an adjustment of a vehicle's suspension, the system that connects a vehicle to its wheels. It is not an adjustment of the tires or wheels themselves.
Call Now Button