LA PERFORMANGE GARAGE

TOATE OPERAȚIUNILE SE EFECTUEAZĂ
LA CELE MAI ÎNALTE STANDARDE

REPARAȚII ALE MOTORULUI

MOTORUL ȘI SISTEMELE AUXILIARE

Intretinerea motorului masinii este esentiala si deloc costisitoare daca este realizata periodic

Intretinerea motorului consta in mare parte in controalele de rutina, lucru valabil si pentru restul componentelor masinii. Motorul este considerat inima masinii si totodata cea mai scumpa piesa de inlocuit. De aceea, este atat de important ca vizitele la un service auto sa fie facute la un interval bine stabilit.

Schimbarea regulata a uleiului de motor este unul din cele mai bune lucruri pe care il poti face pentru masina ta. Motorul are rolul de a transforma energia chimica din combustibil in energie mecanica pentru a pune masina in miscare. De asemenea, el contine multe componente mobile metalice care provoaca frecare si genereaza caldura.

Intervalul de schimbare a uleiului de motor depinde de tipul masinii, stilul de condus si cat de des este utilizata. Pentru masinile din generatia noua, schimbarea uleiului trebuie facuta la 8000 km. Desigur, sunt unele motoare al caror ulei poate fi schimbat la un interval mai mare. Pentru siguranta masinii tale este indicat sa consulti recomandarile producatorului.

Motorul masinii are nevoie de un sistem care sa-l ajute sa scape de caldura excesiva generata de procesul de ardere a combustibilului. Radiatorul, termostatul, pompa de apa si lichidul de racire formeaza sistemul de racire. Verificarea periodica a fiecarei componente in parte este obligatorie pentru bunul mers al intregului sistem.

O mutitudine de factori poate afecta performanta motorului. Cu toate ca acesti factori au nevoie de o competenta profesionala si experienta in domeniu pentru a fi evaluati, poti observa fara probleme consumul de combustibil. Acest lucru este si din cauza faptului ca un motor bine intretinut, care functioneaza cum trebuie, va avea o rata de consum stabila. Daca observi ca realimentezi mai des decat o facea inainte, dar obiceiurile tale de condus si conditiile nu se schimba, atunci ceva este in neregula.

In timp, sunt sanse ca rezervorul masinii sa acumuleze sendimente. In acest caz, daca masina este condusa pana cand ramai fara combusibil, este posibil ca unele sendimente sa blocheze filtrul de combustibil sau chiar sa ajunga la motor. Ideal ar fi sa realimentezi in momentul in care nivelul combustibilului a ajuns la un sfert.

SERVICII OFERITE

Performanță de lungă durată, din pasiune pentru mașina ta.

SISTEME EVACUARE

catalizator, sonda lambda, toba esapament, garnituri esapament, piese fixare esapament etc.

SISTEME RĂCIRE

pompa apa, radiator racire apa, termostat, senzor temperatura, ventilator, conducte racire etc.

SISTEME ADMISIE

turbocompresor, intercooler, clapeta acceleratie, supapa control admisie , galerie admisie, debitmetru aer, conducte aer, suporți motor etc.

ALIMENTARE COMBUSTIBIL

pompa combustibil, pompa injectie, injectoare, conducte combustibil, rezervor combustibil etc.

CONTROL DISTRIBUȚIE

kit curea distributie / lant distributie, role intinzatoare/ghidaj, supape admisie/evacuare, set garnituri, ax cu came, roti dintate etc.

SISTEME UNGERE MOTOR

kit curea distributie / lant distributie, role intinzatoare/ghidaj, supape admisie/evacuare, set garnituri, ax cu came, roti dintate etc.

RECIRCULARE GAZE

supapa egr, conducte etc.

OPERAŢIUNI EFECTUATE IN SERVICE-UL NOSTRU

Aruncați o privire în atelierul nostru de reparații auto de la PERFORMANCE GARAGE SIBIU

CUM SE PROCEDEAZĂ ?

Începeți prin a face o programare

Call Now ButtonSună Acum