Reparatie Frana pe Disc

REPARAȚII SISTEME DE FRÂNARE PE DISC

Sistemul de franare cu disc este compuse din rotor, placute de frana, pistoane si etriere. Pistoanele imping placutele pe rotor pentru a incetini sau opri o masina.
Cele mai multe vehicule moderne folosesc un sistem de franare ce contine discuri de frana. Sunt numite asa pentru ca folosesc forta aplicata pe discurile atasate rotilor pentru a incetini sau a frana o masina.
In comparatie cu franele cu tambur, discurile de frana ofera o putere mai mare de oprire si nu se incalzesc atat de repede la folosire intensa.
In timp ce unele masini mai folosesc franele cu tambur pe rotile din spate, discurile de frana la toate cele patru roti se gasesc in mod obisnuit de la sedanurile de familie, la camioane si masini sportive de performanta.

SUBANSAMBLE FRÂNĂ PE DISC

Reparație, Recondiționare sau Înlocuire:

  • Etrier Frână
  • Disc Frână
  • Plăcuțe Frână
  • Senzor Uzură
  • Pompă Frână ABS

PROGRAMARE REPARAȚII FRÂNE DISC

ALTE SERVICII OFERITE

Performanță de lungă durată, din pasiune pentru mașina ta.

Planetara auto este o piesă vitală a mașinii, care face parte din sistemul de transmisie. Are trei părți – capul dinspre cutie și cel dinspre roată, care se pot înlocui, și un ax fix, care poate fi la rândul lui
Reglarea geometriei 3D a rotilor se realizeaza prin reglarea cu aparate specializate a unghiului de cadere, a unghiului de convergenta si a unghiului de fuga in parametri recomandati de constructo
Sună Acum