Reparatie Frana pe Disc

REPARAȚII SISTEME DE FRÂNARE PE DISC

Sistemul de franare cu disc este compuse din rotor, placute de frana, pistoane si etriere. Pistoanele imping placutele pe rotor pentru a incetini sau opri o masina.
Cele mai multe vehicule moderne folosesc un sistem de franare ce contine discuri de frana. Sunt numite asa pentru ca folosesc forta aplicata pe discurile atasate rotilor pentru a incetini sau a frana o masina.
In comparatie cu franele cu tambur, discurile de frana ofera o putere mai mare de oprire si nu se incalzesc atat de repede la folosire intensa.
In timp ce unele masini mai folosesc franele cu tambur pe rotile din spate, discurile de frana la toate cele patru roti se gasesc in mod obisnuit de la sedanurile de familie, la camioane si masini sportive de performanta.

SUBANSAMBLE FRÂNĂ PE DISC

Reparație, Recondiționare sau Înlocuire:

  • Etrier Frână
  • Disc Frână
  • Plăcuțe Frână
  • Senzor Uzură
  • Pompă Frână ABS

PROGRAMARE REPARAȚII FRÂNE DISC

ALTE SERVICII OFERITE

Performanță de lungă durată, din pasiune pentru mașina ta.

Distributia este una dintre cele mai importante componente (sau grup de componente) din motor, fara ea nimic nu poate functiona. Distributia (sau cum mai este numit, kit-ul de distributie) este raspunzator pentru controlul tuturor componentelor din motor, ea este cea
Instalatia de aprindere este sistemul specific motoarelor cu aprindere prin scanteie (motoare pe benzina). Acesta are rolul de a aprinde amestecul de carburant si aer intr-un anumit moment.
Call Now ButtonSună Acum