FRÂNA PE TAMBUR

FRÂNA PE TAMBUR

Cum funcționează frânele cu tambur?

Sistemul de franare cu tambur include tamburul, sabotii, cilindrul rotii. Cilindrul impinge sabotii pe tambur pentru a incetini sau opri masina.

Unele masini au sisteme de franare partiale cu tambur. Sunt denumite asa pentru ca folosesc frecarea aplicata pe tamburi metalici atasati la roti pentru a incetini sau opri masina.

In timp ce franele cu disc ofera o performanta la franare mai buna si au devenit uzuale pe masinile moderne, franele cu tamburi mai sunt folosite la unele aplicatii. Pot fi gasite pe rotile din spate ale masinilor mai ieftine si la masinile clasice.

SUBANSAMBLE ALE FRÂNEI PE TAMBUR

Reparație, Recondiționare sau Înlocuire:

  • Tambur Frână
  • Saboți Frână
  • Cilindri Frână
  • Regulator Automat
  • Arcuri

PROGRAMARE REPARATIE FRANA PE TAMBUR

ALTE SERVICII OFERITE

Performanță de lungă durată, din pasiune pentru mașina ta.

Sistemul de transmisie este alcătuit din subansamble și organe cu roluri specifice după cum urmează: ambreiaj, cutie de viteze, transmisie cardanică, transmisie principală, diferențial, reductor-distribuitor, arbori planetari și transmisie finală.
Chiar daca un stii care sunt anvelopele potrivte pentru autoturismul dumneavoastra, consultatii Performance Garage o sa ofere consultanta in alegerea celor mai bune potrivita. La Performance Garage Sibiu gasiti anvelope de vara, anvelope de iarna sau chiar si anvelope all
Call Now ButtonSună Acum