PLANETARE / CARDAN

PLANETARE / CARDAN

Planetara auto este o piesă vitală a mașinii, care face parte din sistemul de transmisie. Are trei părți – capul dinspre cutie și cel dinspre roată, care se pot înlocui, și un ax fix, care poate fi la rândul lui din fier masiv sau gol pe dinăuntru.

Planetara are rolul de a transmite forța și energia cinetică de la motor către roți. Ea este practic un ax cardanic cu două articulații la capete. Axul central este reprezentat de o bucată din oțel, care cuplează cele două extremități și ajută la mișcarea roților, la trecerea peste denivelări și la întoarcerea volanului.

SUBANSAMBLE ALE PLANETARELOR ȘI CARDANELOR

Reparație, Recondiționare sau Înlocuire:

  • Flanșă cardan
  • Cap Planetară
  • Burduf planetară
  • Tripodă

PROGRAMARE REPARAȚII PLANETARE / CARDAN

ALTE SERVICII OFERITE

Performanță de lungă durată, din pasiune pentru mașina ta.

Sistemul de franare cu disc este compuse din rotor, placute de frana, pistoane si etriere. Pistoanele imping placutele pe rotor pentru a incetini sau opri o masina.
Distributia este una dintre cele mai importante componente (sau grup de componente) din motor, fara ea nimic nu poate functiona. Distributia (sau cum mai este numit, kit-ul de distributie) este raspunzator pentru controlul tuturor componentelor din motor, ea este cea
Sună Acum