SISTEMUL DE RECIRCULARE GAZE

SISTEMUL DE RECIRCULARE GAZE

Dupa cum ii spune si numele acest sistem preia o parte din gazele arse din galeria evacuare (de obicei de dupa turbcompresor), le introduce in galeria de admisie unde se amesteca cu aerul proaspat dupa care sunt introduse in camera de ardere. Inainte de ajunge in galeria de admisie gazele de evacuare la motoarele moderne, incepand de la Euro 4 sunt racite prin intermediul unui racitor aer-apa pentru a creste eficienta recircularii.

Reducerea cantitatii de oxigen din amestecul de aer proaspat si racirea suplimentara a gazelor de evacuare au ca efect scaderea temperaturii de ardere a amestecului carburant cu pana la cateva sute de grade, in functie de gradul de recirculare aplicat.

SUBANSAMBLE ALE SISTEMULUI DE RECIRCULARE GAZE

Reparație, Recondiționare sau Înlocuire:

  • Supapă EGR
  • Conducte Recirculare Gaze

PROGRAMARE CONSTATARE SISTEM RECILCURARE GAZE

ALTE SERVICII OFERITE

Performanță de lungă durată, din pasiune pentru mașina ta.

În timpul operațunii de montare sau demontare a anvelopelor, specialiștii Performance Garage se vor asigura ca atat, aspectul exterior și interior al anvelopei este într-o stare buna cât si de respectarea recomandarilor impuse de producatorul vehiculului.
Reglarea geometriei 3D a rotilor se realizeaza prin reglarea cu aparate specializate a unghiului de cadere, a unghiului de convergenta si a unghiului de fuga in parametri recomandati de constructo
Sună Acum