SISTEMUL DE RECIRCULARE GAZE

SISTEMUL DE RECIRCULARE GAZE

Dupa cum ii spune si numele acest sistem preia o parte din gazele arse din galeria evacuare (de obicei de dupa turbcompresor), le introduce in galeria de admisie unde se amesteca cu aerul proaspat dupa care sunt introduse in camera de ardere. Inainte de ajunge in galeria de admisie gazele de evacuare la motoarele moderne, incepand de la Euro 4 sunt racite prin intermediul unui racitor aer-apa pentru a creste eficienta recircularii.

Reducerea cantitatii de oxigen din amestecul de aer proaspat si racirea suplimentara a gazelor de evacuare au ca efect scaderea temperaturii de ardere a amestecului carburant cu pana la cateva sute de grade, in functie de gradul de recirculare aplicat.

SUBANSAMBLE ALE SISTEMULUI DE RECIRCULARE GAZE

Reparație, Recondiționare sau Înlocuire:

  • Supapă EGR
  • Conducte Recirculare Gaze

PROGRAMARE CONSTATARE SISTEM RECILCURARE GAZE

ALTE SERVICII OFERITE

Performanță de lungă durată, din pasiune pentru mașina ta.

Distributia este una dintre cele mai importante componente (sau grup de componente) din motor, fara ea nimic nu poate functiona. Distributia (sau cum mai este numit, kit-ul de distributie) este raspunzator pentru controlul tuturor componentelor din motor, ea este cea
Alignment refers to an adjustment of a vehicle's suspension, the system that connects a vehicle to its wheels. It is not an adjustment of the tires or wheels themselves.
Call Now ButtonSună Acum